Beaut® Solar - Copyright en Disclaimer

Video: Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen

Copyright & Disclaimer

 

Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de is niet toegestaan.

Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Beaut® is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website

Beaut® is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Beaut®. Beaut® is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Beaut® zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Website Design & Concept

Leeuwetand 123
1141 KW Monnickendam
The Netherlands
www.all4design.nl
info@all4design.nl